Agenda

Fri Sep 22 @10:00AM - 11:59AM
Sjoelcompetitie
Fri Sep 22 @10:00AM - 11:59AM
Computercursus
Fri Sep 22 @10:00AM - 11:59AM
koffie inloop ochtend
Sun Sep 24 @ 2:30PM - 04:00PM
Kidsclub zondagmiddag
Mon Sep 25 @ 7:00PM - 09:00PM
Line dance

Wijkavond Centrum en Bingo

Op woensdagavond 20 september houdt Wijkplatform Centrum de jaarlijkse wijk avond. Alle bewoners van wijk Centrum ontvangen hierover een brief. 

Start: inloop vanaf 19:15 uur met koffie / thee en eventueel een ijsje van ijssalon Gelateria Lorenzo. Opening om 20:00 uur.

Plaats: Het Badhuis 

Eerste deel van de avond: wethouder Kreukniet ligt toekomst van Veerplein / Maasplein toe, wethouder Van Dongen geeft haar visie op de leefbaarheid in de wijk, Marcel van de Merwe vertelt over het groenonderhoud in de wijk.

Tweede deel van de avond : ontmoeting en gesprek onder het genot van een hapje en drankje. Alle vragen mogen gesteld worden! 

Daarna vrijblijvend een rondje Bingo met prijzen die beschikbaar gesteld zijn door ondernemers van wijk Centrum.

Alle bewoners van Wijk Centrum van harte welkom! 

Aanmelden : loop langs het Badhuis of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Computercursus 'Durft te klikken II'

Vervolg-Computercursus in Het Badhuis

Op vrijdagmorgen 15 september zal de vervolgcursus ‘Durf Te Klikken 2’ weer van start gaan. Tijdens deze cursus herhalen we kort wat tijdens de Basiscursus is behandeld. Vervolgens leert u een fotoboek maken, brieven en uitnodigingen typen en een presentatie met beeld en geluid maken. De cursus is geschikt voor deelnemers van ‘Durf Te Klikken 1’, maar ook voor de iets gevorderde computergebruiker.

Gedurende de cursus werkt u met uw eigen computer (laptop). Uw computer zal moeten beschikken over Windows 10. Als u twijfelt of uw computer geschikt is voor deze cursus, komt u dan gerust even bij het Badhuis langs, zodat we uw computer kunnen bekijken. U bent ook welkom wanneer u toch al van plan was om een nieuwe laptop aan te schaffen; we adviseren u dan graag, zodat u niet meer uitgeeft dan voor uw situatie noodzakelijk is.

De cursus omvat 8 bijeenkomsten op vrijdagmorgen van 10-12 uur. Na afloop van de eerste bijeenkomst kunt u besluiten zich aanmelden voor de volledige cursus, die bij betaling ineens, € 60,- bedraagt. Dit bedrag is inclusief koffie & thee.

Uniek aan deze cursus is, dat u na het volgen er van, op de vrijdag terug kunt blijven komen voor gratis ondersteuning.

In verband met een beperkt aantal plaatsen, stellen we het op prijs als u zich voor 8 september aanmeldt.

 

Met de volgende Basiscursus (Windows 10) hopen we in januari 2018 te starten.

Graag vooraf aanmelden bij Het Badhuis. Klik hier voor contactgegevens.

Alpha-cursus

In september zal er in Het Badhuis opnieuw een Alpha cursus starten. Ontmoeten, samen eten, praten, lachen, delen, leren en luisteren, dat zijn de ingrediënten!

De feiten op een rijtje

  • Wat? Op de Alpha maak je / maakt u vrijblijvend kennis met het christelijk geloof. Onderwerpen als Is er meer?, Wie is Jezus?, Hoe relevant is het christelijk geloof?, Wat is de zin van mijn leven? komen onder andere aan bod. 
  • Wanneer? Vanaf woensdag 13 september. De eerste avond is een informatieavond die begint om 19.30 uur met inloop en 20 uur met het programma. Tijdens deze vrijblijvende eerste avond zal uitgelegd worden wat de Alpha-cursus inhoudt en kan je je / kunt u aan het eind van de avond beslissen of u zich inschrijft voor de cursus. 
  • Extra: Dit jaar beginnen we met een maaltijd (19.00 uur) voorafgaand aan de avonden (behalve tijdens de informatieavond). 
  • Alle overige avonden, behalve de startavond zijn op donderdag. 
  • De cursus is gratis.

Opgeven

Opgeven of meer informatie krijgen kan per email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  of via telefoonnummer (078) 7850503 of door even langs te komen in Het Badhuis. Weet u / jij iemand voor wie deze cursus een aanrader is? Geef deze informatie door of kom samen naar de informatieavond.